donderdag 2 mei 2013

Cirque Sans Soleil in Knokke-Heist

Donderdagmorgen waren een drietal artiesten van de Cirque du Soleil-show Kooza in Knokke-Heist om er promotie te voeren voor het zomerspektakel dat straks de badstad zal sieren. De bedoeling was om ook op de Zeedijk een stukje acrobatie te laten zien. Vanwege de regen moest echter worden uitgeweken naar de baliehal van het Kantoor van Toerisme. De afvaardiging van Kooza werd er onder meer verwelkomd door burgemeester Lippens die zich al compleet in circus mood liet fotograferen. Met de artiesten die momenteel in de badstad zijn gaat het om de kleine mimeartiest “De Onschuldige” en de acrobaten van de unicycle. 

Ondertussen is in Madrid volop de afbraak van de Grand Chapiteau aan de gang. Alles wordt volgens een welbepaalde volgorde aan boord van trailers geladen, die straks op weg gaan naar Bilbao. Ook daar zullen enkele Knokke-Heistenaars de show al gaan voorproeven.

Tickets voor alle voorstellingen van KOOZA inKnokke-Heist zijn nu online te koop op:  www.cirquedusoleil.com/en/shows/kooza/tickets/knokke.aspx